O nama

PD Kliring Ltd d.o.o. Beograd je osnovano 1992.godine kao jedno od prvih preduzeća u oblasti uvoza – izvoza, distribucije i servisa rezervnih delova za rudarske i građevinske mašine.
U poslednjih nekoliko godina Kliring Ltd d.o.o. je postao jedan od lidera na našem tržištu u prodaji komponenti za rudarsko-građevinske mašine, zahvaljujući kvalitetnim i brendiranim proizvodima koje uvozimo, kao i stručnom i efikasnom timu zaposlenih, koji svakodnevno izlaze u susret kako domaćim tako i stranim klijentima i partnerima.

 

Delatnost

Osnovna delatnost PD Kliring Ltd doo je prodaja rezervnih delova za gradjevinske masine i masine u rudarstvu, kao i servisiranje građevinskih i rudarskih mašina i opreme.
Ističemo da smo ekskluzivni distributeri i zastupnici za proizvođača hodnih strojeva iz Italije, USCO S.p.A Italija. Snabdevamo tržište Srbije, Kosova i Crne Gore svim brendovima kompanije USCO S.p.A. U asortiman rezervnih delova koje distribuiramo spadaju delovi za sledeće građeviske i rudarske mašine i vozila: CATERPILLAR, KOMATSU, LIEBHERR, HYUNDAI, KOBELCO, NEW HOLLAND, CASE, ATLAS COPCO itd.
Takođe, naglašavamo da smo ovlašćeni partneri kompanije Bosch Rexroth AG iz Nemačke za proizvode mobilne i industrijske hidraulike za teritoriju Srbije, Kosova i Crne Gore, tako da se gotovo svi poslovi kupoprodaje za pomenute teritorije, tj. domaće tržište, obavljaju preko našeg privrednog preduzeća.
Proizvodni program Bosch Rexroth AG koji mi distribuiramo je sledeći za industrijsku hidraulik : pumpe, motori, cilindri, ventili, upravljački blokovi i ploče, agregat Itd, za mobilnu hidrauiku: aksijalno klipne pumpe i motori, zupčaste pumpe i motori sa spoljašnjim ozubljenjem, radijalno klipni motori, upravljački elemanti itd.

Lokacija

Direkcija Kliring Ltd d.o.o. se za sada nalazi u širem centru Beograda, u ulici Ljube Stojanovića 38/5. Kancelarije Direkcije smeštene u oblasti Opštine Palilula, između zgrade Poštanske štedionice i Hale Pionir, dostupne su našim klijentima i partnerima za posete i poslovne sastanke. Magacinski prostor je smešten na lokaciji Pančevački put 77/1. Lako je dostupan našoj klijenteli i lak za prilaz i utovar robe, kako za lakša tako i za teža teretna vozila.

 

Zaposleni

Kliring Ltd d.o.o. raspolaže kadrovskim kapacitetom sa zavidnom obrazovnom i stručnom spremom. Naročito se može pohvaliti kadrom obrazovanim specijalno za oblast rudarsko građevinske mehanizacije, tj. poznavanje rudarskih i građevinskih mašina,naš tim kolega, diplomiranih inženjera za mehanizaciju u rudarstvu. Ne zaostaje se ni u oblasti mašinstva, što je od naročite važnosti za privredno društvo poput našeg. Imamo i otvorene mogućnosti izrade projekata, tj. adaptaciju postojećih i izradu novih sistema. Ovo naročito važi za oblast mašinske i industrijske hidraulike, za koju imamo svetski poznatog partnera Bosch Rexroth AG. Sa njihovim opsežnim asortimanom proizvoda, stručnom pomoći i našim kadrom i uslugama, mogućnosti realizacije projekata su na veoma visokom nivou. Celokupnom preduzeću podršku pruža tim komercijalista na čelu sa finansijskim i menadžerskim delom Kliring Ltd – a.