USCO S.p.A. (ITR)

S ponosom predstavljamo našeg dugogodišnjeg partnera Usco S.p.A iz Italije, sa kojim smo potpisali ekskluzivni distributerski Ugovor o zastupništvu za teritoriju Srbije, Kosova i Metohije i Crne Gore.


Naš distributerski ugovor obuhvata ekskluzivnu prodaju na domaćem tržištu proizvoda USCO S.p.A u koje spadaju rezervni delovi za vodeće brendove građevinskih mašina kao što su CATERPILLAR, KOMATSU, LIEBHERR, HYUNDAI, KOBELCO, NEW HOLLAND, CASE, ATLAS COPCO itd.
Naš partner USCO S.p.A. obezbeđuje originalne i kvalitetne delove za ugradnju uz odgovarajući garantni period, atest i sertifikat. Obzirom da imamo ekskluzivni ugovor sa samim proizvođačem, u prilici smo da iz prve ruke našim cenjenim kupcima pružimo najpovoljnije cene visokokvalitetnih proizvoda u koje spadaju:

Kupcima pružamo brz i efikasan odgovor na zahtev za sve rezervne delove koje proizvodi naš partner, zahvaljujući našem direktnom pristupu zalihama proizvođača USCO S.p. a putem elektronske mreže, tj. pristupu on – line katalogu. Obzirom da se on – line katalog automatski ažurira svakog trenutka, našim kupcima pružamo aktuelne i brze informacije o raspoloživom broju rezervnih delova na stanju, njihovoj ceni i roku isporuke.
Naglašavamo da smo u mogućnosti da Vam obezbedimo veliki broj crteža i mašinskih preseka gotovo svih rezervnih delova kako bismo što preciznije odabrali odgovarajući proizvod za Vas.

Link za USCO S.p.A.

Bosch RexrothUSCO S.p.A. ITR

Za našu listu referenci pogledajte stranicu referenc-lista