S ponosom predstavljamo našeg dugogodišnjeg partnera Usco S.p.A iz Italije, sa kojim uspešno sarađujemo već dugi niz godina. U okviru prodajnog programa spadaju rezervni delovi za vodeće brendove građevinskih mašina kao što su CATERPILLAR, KOMATSU, LIEBHERR, HYUNDAI, KOBELCO, NEW HOLLAND, CASE, SHANTUI, YANMAR, JCB, VOLVO, KUBOTA, ATLAS COPCO, HITACHI itd.

 

Naš partner USCO S.p.A. obezbeđuje originalne i kvalitetne delove za ugradnju uz odgovarajući garantni period, atest i sertifikat. Obzirom da imamo ekskluzivni ugovor sa samim proizvođačem, u prilici smo da iz prve ruke našim cenjenim kupcima pružimo najpovoljnije cene visokokvalitetnih proizvoda u koje spadaju:

  • Rezervni delovi (motorna grupa, hidraulika, kompletna transmisija, elektrika itd. )
  • Hodni (donji) stroj za gotovo sve tipove rudarsko građevinskih mašina
  • Gumene gusenice I gumene obloge
  • Habajući delovi (razne vrste adaptera i zuba , navlaka ripera,buldozerskih i grejderskih noževa i pripadajućih delova )
  • Hidraulični ćekići Mono Black 60kg-950kg i Nitro White 70kg-10.000kg
  • Kašike i brze spojke za bagere i utovarivače svih proizvođača
  • Aluminijske rampe raznih dimenzija i nosivosti

 

Kupcima pružamo brz i efikasan odgovor na zahtev za sve rezervne delove koje proizvodi naš partner, zahvaljujući našem direktnom pristupu zalihama proizvođača USCO S.p. a putem elektronske mreže, tj. pristupu on – line katalogu. Obzirom da se on – line katalog automatski ažurira svakog trenutka, našim kupcima pružamo aktuelne i brze informacije o raspoloživom broju rezervnih delova na stanju, njihovoj ceni i roku isporuke.

Naglašavamo da smo u mogućnosti da Vam obezbedimo veliki broj crteža i mašinskih preseka gotovo svih rezervnih delova kako bismo što preciznije odabrali odgovarajući proizvod za Vas.