U našem prodajnom asortimanu možete naći veliku količinu zuba, adaptera, štitnika, međuploča, hardox daski, daski za grejdere i buldozere, komplet noževa, sredina i krajeva…

Najveću količinu CAT sistema zuba, koji je i najpopularniji, možete pronaći kod nas u magacinu. Imamo opciju standardnog ojačanja i ojačanja za teže uslove rada. Uz svaki adapter ide odgovarajući zub, osovinica i osigurač. 

 

 

Modeli CAT SISTEMA prema veličini :

Osim ovog sistema imamo i zube drugačijeg kačenja kao što su zubi za Hyundai, JCB, Esco super V, kao i za Liebherr i mnoge druge,  uz koje takođe idu uvek odgovarajući osigurač i osovinica.  

Takođe, osim zuba imamo i međuploče ili tzv. štitnike daske, koji se razlikuju za utovarivače ili bagere. 

Još jedan od mnogih proizvoda koje nabavljamo je zub za asfalt, tj. glodalicu. Razlikuju se prema veličini i takođe imaju svoje adaptere i osigurače koji idu uz svaki od njih. 

Ukoliko Vas interesuju daske, na stanju uvek imamo određene količine sirovih daski od materijala Hardox 400 u duzini od 3m. Po potrebi i želji kupaca možemo obezbediti i duže i kraće daske,  razlikuju se prema širini i debljini. 

Osim sirovih daski imamo i komplet noževe sa već određenim rupama koji zavise od modela mašine. Naravno, noževi mogu da se naručuju i odvojeno od krajnica uz koje imamo i odgovarajuće vijke i navrtke.