Kliring ltd doo osnovan je 1992. godine kao jedan od prvih preduzeća u oblasti uvoza – izvoza, distribucije i servisa rezervnih delova za rudarske i građevinske mašine. 

Kliring je jedan od lidera na našem tržištu u prodaji komponenti za rudarsko-građevinske mašine, zahvaljujući kvalitetnim i brendiranim proizvodima koje uvozimo. Već dugi niz godina smo generalni zastupnici brenda USCO ITR iz Italije koji su jedna od najvećih fabrika u oblasti građevine i rudarstva u celom svetu. Njihov dobro poznat kvalitet proizvoda je jedna od vodećih karakteristika, koje promoviše i naša kompanija. 

 

Osnovna delatnost kompanije Kliring  je prodaja rezervnih delova za građevinsku i rudarsku mehanizaciju, kao i servisiranje mašina i opreme.  U naš prodajni asortiman rezervnih delova spadaju delovi za sledeće građeviske i rudarske mašine i vozila: CATERPILLAR, KOMATSU, LIEBHERR, HYUNDAI, KOBELCO, NEW HOLLAND, CASE, ATLAS COPCO, DRESSTA, VOLVO, JCB, BOBCAT, SHANTUI, DAEWOO-DOOSAN, YANMAR, KUBOTA, HIDROMEK, 14. OKTOBAR, TAKEUCHI i mnogi drugi. 

Takođe, u ponudi imamo proizvode mobilne i industrijske hidraulike proizvođača BOSCH REXROTH iz Nemačke.

 

Kancelarijski i magacinski prostor kompanije Kliring nalazi se u Beogradu, lako su dostupni našoj klijenteli i laki za prilaz i utovar robe, kako za lakša tako i za teža teretna vozila.

Kategorije proizvoda